Typer av rum

Detta är en översikt av rumstyper på Villa Billerud. Rummens läge och stil kan variera, bilden är naturligtivs endast ett exempel om det finns flera av samma typ.

Enkelrum

Antal bäddar: 
1

Som alla andra rum är enkelrummen unikt inredda och har Tv, wifi, privat toalett och dusch. Några rum har också kylskåp och vattenkokare.

Dygnspris, inkl lakan: 
950 kr

Dubbelrum

Antal bäddar: 
2

Varje dubbelrum är unikt inrett och finns i både stora huset och i annexet. Till rummen hör 32 tum platt-TV, Internet, toalett och dusch eller badkar. Som regel finns även ett skrivbord, vattenkokare och kylskåp. Till ett av rummen hör en stor balkong och det rummet brukar också användas som bröllopssvit.

Rummet med balkong 1450 sek
Kök finns i Annexet

Bilden är från nr 12 med balkong

Dygnspris, inkl lakan: 
1 250 kr

Familjerum

Antal bäddar: 
4

Familjerummen består av två rum och är avsedda för 4 personer. De båda rummen har oftast gemensam toalett och dusch/badkar. Liksom övriga rum finns 32 tum platt-TV och trådlöst internet, samt ofta även ett skrivbord. Några rum innehåller även kylskåp och vattenkokare.

Dygnspris, inkl lakan: 
2 100 kr

Större Familjerum

Antal bäddar: 
5

Större Familjerum består av tre rum och är avsedda för 5 personer. Det är ett rum med dubbelsäng, ett med 2 enkelsängar och ett rum med en enkelsäng, gemensamt badrum m badkar. Liksom övriga rum finns Tv och Wifi.

Dygnspris, inkl lakan: 
2 800 kr