Typer av rum

Detta är en översikt av rumstyper på Villa Billerud. Rummens läge och stil kan variera, bilden är naturligtivs endast ett exempel om det finns flera av samma typ.

Dubbelrum

Antal bäddar: 
2

Varje dubbelrum är unikt inrett och finns i både stora huset och i annexet. Till rummen hör 32 tum platt-TV, Internet, toalett och dusch eller badkar. Som regel finns även ett skrivbord, vattenkokare och kylskåp. Till ett av rummen hör en stor balkong och det rummet brukar också användas som bröllopssvit. Rummet med balkong 1450 sek
Kök finns i Annexet

Dygnspris, inkl lakan: 
1 250 kr

Familjerum

Antal bäddar: 
4

Familjerummen består av två rum och är avsedda för 4 personer. De båda rummen har oftast gemensam toalett och dusch/badkar. Liksom övriga rum finns 32 tum platt-TV och trådlöst internet, samt ofta även ett skrivbord. Några rum innehåller även kylskåp och vattenkokare.

Västra Annexet

Antal bäddar: 
5

Västra Annexet består av en lägenhet på 120 m2, med 3 rum och kök, stort vardagsrum samt tvättstuga. Stor trädgård med uteplats på baksidan. Sovrummen har 5 bäddar. Köket är utrustat med kyl, frys och mikrovågsugn. Internet finns (WiFi).

Dygnspris, inkl lakan: 
2 745 kr