Boende

På Villa Billerud som är en gammal disponentbostad med tillhörande annex ägdes av Billerud ifrån år 1904 fram tills 2004 då Ann-Marie Fernlöf tog över den, idag erbjuder vi Bed & Breakfast boende i personlig hemmamiljö med den vackra naturen och djuren in på knutarna.

Området där Villa Billerud ligger är lugnt och skönt men ändå är det nära till Säffle, ca 20 minuters promenad från järnvägsstationen och ca 30 min in till Säffle centrum med restauranger och affärer m m. Med bil ca 5 min. En stor park/grönområde finns runt anläggningen, möjlighet till fiske eller att ta ett dopp ifrån vår egen brygga vid Byälven. Det finns även grillmöjligheter och en grillkåta att hyra för privat bruk.

Här kan du/ni som gäst /gäster bo en längre eller kortare tid. Alla rum är unikt inredda och det finns rum för olika behov. Alla rum har Wifi med bra täckning, Tv och gratis parkering. Lakan och frukost ingår, priset reduceras om man väljer att inte äta frukost men måste då avbokas i tid. Receptionen är inte öppen dygnet runt utan kontakt måste tas innan incheckning. Våra incheckningstider är från kl 15:00 och utcheckning är kl 11:00.

Då Villa Billerud inte har restaurang så finns det möjlighet att använda ett gemensamt kök/pentry för självhushåll både för gäster i stora huset och i annexet. Man kan också ta sig in till Säffle centrum på några minuters bilresa där det finns olika sorters restauranger.

Det finns möjligheter att hyra hela annexet om man är ett större sällskap och där finns en stor samlingslokal med konferensbord m m.